woensdag 7 augustus 2013

De laatste loodjes wegen het zwaarst

De laatste loodjes wegen het zwaarst, zegt men. Zou dat ook gelden voor mijn Trick-or-Treat-mandjesquilt? Ik hoop het niet, want ik begin nu wel heel hard op te schieten met de top. Het is weer woensdag vandaag & dus weer mandjes-show-tijd. Kijk eens wat een stapeltje ik deze week gemaakt heb?Het lijken er helemaal niet zoveel zo, maar wacht maar tot je ze uitgelegd ziet. 21 stuks in totaal! Best een aantal. En die 21 mandjes van deze week betekenen dat ik nu in totaal 276 mandjes gemaakt heb. Ik ben bijna aan het eind. En stiekem zal ik dat ook wel jammer vinden. Want op één of andere manier is het maken van deze schattige mandjes heel erg ontspannend. Blik op oneindig, verstand op nul & prikken maar. Gewoon zonder afleiding lekker op de bank. Of juist al kletsend met familie in het zonnetje in de tuin. Het maakt niet zo veel uit, de mandjes kun je er altijd even bij doen. Als alle mandjes straks af zijn, is het nog even wachten op een mooi stofje voor de driehoeken. Dat moet nog uit Amerika komen. Dan kan ik de top misschien nog wel deze zomer dubbelen & heb ik wat te doen straks in Frankrijk.10 opmerkingen:

 1. Mooi zijn je mandjes.
  Groetjes, Mascha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn schattig! En hoe langer ik naar ze kijk, hoe meer het gaat knagen om ze toch ook maar te maken.... Maar dan moet er toch echt wel 1 of 2 andere eerst af.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat goed van je dat je alsmaar doorgaat met het maken van de mandjes. Heb je al wat aan elkaar zitten, of moet dat allemaal nog gebeuren? Da's ook nog een heel werk.
  Groetjes,
  MArian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marian,
   Ik heb er ongeveer 80 aan elkaar zitten. De rest moet ik dus nog doen. Maar dat doe ik op de naaimachine. Dan valt het wel mee hoeveel tijd dat kost. Het is nog even wachten op de stof voor de setting triangles.
   groetjes,
   Marieke

   Verwijderen
 4. WAUW!!! Wat ga je snel met je mandjes!! Bij mij is het echt komkommertijd,..
  :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Te gek, je bent geweldig opgeschoten en allemaal even mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt er veel gemaakt afgelopen week. Wat ben je er al ver mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Helemaal leuk die mandjes, die laatste loodjes wegen denk ik alleen emotioneel zwaar (straks moet je ze missen) Niet te snel hoor ;O)
  Je hebt er hartstikke veel gemaakt!
  Ik ben erg benieuwd wat voor stof je gekozen hebt voor de driehoeken.

  Groetjes
  Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...