maandag 17 juni 2013

Blogster-van-de-week

Het is weer maandag & dus tijd voor de blogster-van-de-week. En deze week is dat.... (drumroffel)...


Ik ontmoette Francis, toen ik samen met mams uit de auto stapte bij de laatste Singertjesdag van Bep. Al een poosje reed er een auto met een dame alleen achter ons aan & we hadden al door dat dat vast iemand was, die ook daarheen zou gaan. En ja, dat bleek zo te zijn. Francis was nog verder gereden dan wij, maar dat deed ze omdat ze helemaal gek van Featherweightjes is & omdat ze dan de mensen een beetje kon helpen met kleine probleempjes aan hun machientjes. Mij heeft ze die dag bijvoorbeeld geholpen om mijn machientje eens lekker een oliebeurtje te geven. Thanks nog Francis, ik kan het nu helemaal zelf!
Omdat ik nu even geen foto van Francis kan vinden op de Singertjesdag, deze maar waarbij het mooie Singertje in het raam voor het prachtige landschap staat.

Na de Featherweightdag ben ik ook eens een kijkje gaan nemen op het blog van Francis & wat een handig blog heeft zij. Je vindt er allerhande tips over het onderhoud aan de featherweight, maar ook internetadresjes waar je onderdelen kan bestellen. En ook als je geen Featherweight hebt, is er genoeg informatie te vinden over het onderhoud aan andere naaimachines. Ik ben er dit weekend eens goed voor gaan zitten & heb allerlei oude blogjes gelezen & heb een hoop tips opgedaan voor mijn eigen Singertje. Francis, de titel van blogster-van-de-week is je meer dan gegund! En de rest van jullie, neem snel een kijkje op het blog van Francis: Singers & Featherweights (klik)

2 opmerkingen:

 1. Ja ik heb haar ook ontmoet bij Bep de laatste singertjes dag en ze kan je alles vertellen van onze singertjes he.............liefs.Conny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Ieke,

  ik ben helemaal blij verrast dat je mijn blog hebt genoemd als "Blog van de week" !! Ik vind het fijn als mensen iets hebben aan de informatie die ik probeer te delen op mijn blog. Zelf geniet ik van het werken met de Singer Featherweight en hoop dat anderen dat ook doen en het leuk vinden er iets over te lezen.
  Bedankt voor je aandacht voor mijn blog!

  Groetjes, Francis

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...