zondag 23 juni 2013

Dagje uit

Ik ga het even niet over quilten hebben vandaag, maar over ons dagje uit van gisteren. Al maanden geleden bestelden we tickets & gisteren was het eindelijk zover. We gingen naar Nijmegen voor het concert van Bruce Springsteen in het Goffert Park. Eerst aten we een stevige pannenkoek met mijn schoonfamilie in de stad & daarna konden we genieten van de muziek. Het was even een gezoek naar iedereen, want de mobiele telefoons deden het niet echt door de drukte (hoe deden ze dat vroeger toch toen er nog geen mobiels bestonden?!?) Maar toen we eenmaal iederen gevonden hadden konden we gezellig naar binnen om te genieten van het voorprogramma...


The Black Crowes. Een band, die in Nederland niet zo bekend is, maar die ik wel helemaal super vind! Wat tof dat ik ze hier kon zien!


Ik was onder andere samen met mams & broerlief. Als er muzikanten naar Nederland komen, waar mams met haar kinderen heen wil, dan gaan we gewoon met haar mee. Wel gezellig hoor!


Het was niet het eerste concert van the Boss dat ik zag. Maar elke keer is het weer een feestje! 3 uur lang!!! Dat doen niet veel artiesten hem na. En het feest was het helemaal toen hij mijn favoriete liedje speelde: Bobby Jean. Vinden jullie het nou ook niet stom dat ik mijn toekomstige dochter geen Bobby Jean mag noemen van mijn lieve vriendje?!? Ach, we verzinnen wel een andere naam mochten we ooit zo gelukkig zijn om een dochter te krijgen.


Je zou het een domper kunnen noemen dat er nog een fikse bui over Nijmegen trok, terwijl het concert nog bezig was. Maar dat was het dus totaal niet. De muzikanten op het podium gaven nog even wat extra gas & het publiek ging helemaal los! Maar nat was het wel... Om 11 uur was het concert afgelopen & toen begon de lange weg naar huis. Wat kan dat lang duren zeg. We waren pas om 3 uur 's nachts thuis. Vandaag heb ik dus maar een officieel bankhangdagje gehouden. Ik heb alleen een paar mandjes voorbereid. Morgen ga ik wel weer verder met harde quiltbezigheden.

2 opmerkingen:

 1. Ik ben in 1985 bij het concert van Bruce Springsteen in de Kuip geweest. Ik was toen begin 20 en vond het geweldig! Leuk om zo met je hele familie te gaan. Wij zijn vorig jaar met onze dochters naar de Kaiser Chiefs geweest. Dat was ook geweldig om samen te doen. Deze herinnering aan dit concert moet je koesteren! Gelukkig heb je leuke foto's als herinnering.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat grappig dat je in 1985 bent geweest. Toen is mijn mams daar ook geweest volgens mij. Ik was helaas nog te jong. Maar heb de schade wel ingehaald hoor. Ben nu al voor de 4e keer bij Bruce geweest & elke keer is het weer bijzonder.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...