donderdag 27 juni 2013

Zal ik... of zal ik niet...

Eigenlijk ben ik al met veel te veel projecten bezig & moet ik niet aan iets nieuws beginnen. Maar... ik ben verliefd! Op een patroon & het stomme is dat ik serieus aan het overwegen ben om morgen wat achtergrondstof te gaan scoren in de quiltwinkel & gewoon ermee te beginnen. Pech voor alle andere projecten. Deze lijkt me zo leuk om te doen.

Waar heb ik het over? Over de nieuwe BOM van Esther Aliu natuurlijk. Deze is vandaag gestart op het blog van Esther Aliu (klik) Ze vond een plaatje van deze quilt in een boek & heeft op basis van alleen deze foto een heel patroon getekend & ze biedt dat nu aan als gratis BOM in haar Yahoo-groep. Wow, gratis! Wat een geweldig gebaar! Als je de blokken wil downloaden, dan moet je maar even naar haar blog (klik) gaan. Daar vind je alle informatie. En kijk eens wat een plaatje van een quilt dat moet gaan worden...

Plaatje afkomstig van het blog van Esther Aliu
Wat zouden jullie doen? Beginnen of niet? Of zal ik gewoon alle patronen netjes op mijn laptop opslaan & pas beginnen nadat ik de mandjes & een quilt, die ik voor mams aan de appliceren ben, af heb? Zijn er nog meer mensen net zo verliefd op deze als ik ben? Hmmm... twijfels. Ik ga nu nog maar een mandjesblok in elkaar zetten. Dat zijn goede nadenkmomentjes.

10 opmerkingen:

 1. Totaal verliefd en vanmiddag stoffen gekocht. Kijk maar op mijn blog :o))

  Ook ik heb heel veen projecten in verschillende stadia, maar deze MOET gewoon. Het is een enorm werk, maar hij is zoooo mooi.

  Dus zeg ik: doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In mijn hoofd zit een stemmetje die zegt ...Niet doen! Maak eerst eens wat af!
  Maar gisteren heb ik een klein beginnetje gemaakt door malletjes te maken voor de kleine rondjes.
  Ik denk dus dat ik win van mijn stemmetje in mijn hoofd.

  Hij is dan ook zo mooi. En al die applicaties... Helemaal mijn ding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Moeilijk.......maar downloaden kan altijd en aan beginnen ook ;-) Het is zooooooooo´n mooie quilt!!
  (ik begin er niet aan want applicatie is niet mijn ding......wel jammer....)

  groetjes
  Francisca

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gelukkig ben ik niet de enige, met dit dilemma. Heb me zelfs al aangemeld bij de Yahoo-group, want eigenlijk, heel zeker weten, is dit wel helemaal "mijn ding". Anderzijds, ben met twee nogal ambitieuze projecten bezig (Civil War Bride o.a.), die ook helemaal "mijn ding" zijn.
  Ik ga ze in ieder geval uitprinten en ga eens even zien hoe lang ik het volhou om er niet aan te
  beginnen. Ik heb op dit moment nog geen 7m achtergrondstof in huis, dus dat zal me voorlopig wel
  even tegenhouden... Maar ik ben wel heel benieuwd wat jij gaat doen en welke Nederlandse quilters nog meer bezwijken. Ik ga het volgen! Sterkte met de beslissing en groetjes van Ageeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik weet niet hoeveel tijd je hebt... en hoe snel je werkt...
  Als je het maandblok af hebt kun je de rest van de tijd aan je andere projecten werken.
  Zelf vind ik het altijd leuk om met meerdere mensen tegelijk aan eenzelfde project te werken dat stimuleert en dat mis je als je nu niet begint en als je nu enthousiast bent nu beginnen misschien laat je het anders als patroon liggen....
  Zelf.... Tja zat ook te dubben, maar.... als ik de quilt ga maken dan wordt het in ieder geval niet met alle randen... Heb net de Home Sweet Home gedubbeld 2.10 x 2.10 en helaas heb ik geen groot huis dus.... de quilt kan alleen op een 2pers. bed en daarom denk ik jammer dat ik de quilt niet kan ophangen.... Dus ik denk dat ik wel aan deze quilt begin en maak hem zo groot dat ik hem nog in de kamer kan hangen!
  Ben benieuwd wat je gaat doen!
  Alvast een heel fijn weekend,
  groetjes van Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja, ik twijfel ook. Maar misschien doe ik het wel gewoon. Of niet. Je ziet het wel op mijn blog. Misschien dat ik gewoon begin met het eerste blok en dan wel verder zie. Maar als ik hem maak, ga ik hem wel in heel gekke kleuren maken. Dat heb ik al wel bedacht. Succes met dubben, maar volgens mij weet ik de uitslag al....
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had dit jaar van alles af willen maken. Maar dit was me gewoon te veel, dus ik ben er ook aan begonnen.....
  groetjes
  Jane

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja mijn mam en ik zijn ook bezweken, toen ik het las op het blog van Supergoof was ik zo naïef om op de link te klikken en....... een aantal seconden later had mijn hart al besloten dat ik mee ging doen. Mijn verstand deed er iets langer over, die had nog met de Ufo's te doen. Ik vind de opmerking van Marijke hierboven een mooie.
  We hebben het patroon uitgeprint maar ik kan nog niet niet beslissen wat voor kleuren/stoffen ik wil gaan gebruiken.
  Succes, ik hoop dat je het gaat doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh gelukkig, ik ben niet de enige die twijfelt. Ik dacht dat ik me had aangemeld maar is niet gelukt schijnbaar. Opslaan van de patronen is nooit verkeerd.
  Ik ga weer proberen me aan te melden want het is helemaal mijn ding. Jij gaat 't ook vast doen, toch?

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...