maandag 16 juli 2018

Leuk speelgoed...

Wow, wat een leuk speelgoed is dat toch zo’n nieuwe camera? Omdat vriendjelief en ik deze vakantie naar Noorwegen gaan en mijn oude camera echt een beetje op was hebben we dit weekend een nieuwe camera gekocht. Een Canon Eos200d en blij dat ik ermee ben. Deze camera kan echt heel veel. 


Ik heb bijvoorbeeld tijdens het spelen ermee dit weekend sportieve foto’s van de paardenrennen in Hoofddorp gemaakt...


Ingezoomde parkietenfoto’s met de zoomlens die we erbij kochten...En vandaag heb ik onze eerste vakantiefoto’s gemaakt. We zijn nu in het noorden van Denemarken om morgenochtend vroeg de boot naar Oslo te nemen. Slapen in een ieniemienie-huisje waar ik spontaan een Dirty Dancing-gevoel bij krijg met al die rode huisjes op een rijtje...


Natuurlijk moest er ook nog een echte quiltfoto gemaakt worden van het vakantieproject waar ik deze zomer weer mee verder ga. Ben benieuwd hoe groot hij is als we terug in Nederland zijn. Morgen op de boot zal ik vast een aantal steekjes zetten... Ik zal de komende weken proberen om af en toe een blogje uit Noorwegen te schrijven. Ik weet namelijk zeker dat we vast hele mooie avonturen gaan beleven en dan kunnen jullie een beetje meegenieten. Wat zijn jullie plannen voor de zomer?
6 opmerkingen:

 1. Hé Marieke wat leuk een blogje uit Denemarken. Leuke kabouterhuisjes maar als je maar lekker slaapt. En je quilt kleurt er mooi bij. Veel plezier op vakantie en van je camera. Leuk om af en toe wat van je te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk!!!! Wat een schattige huisjes.... die passen precies bij deze mooie quilt in wording. Je hebt touch niet je vakantie bestemming uitgekozen als decor voor je quilt????? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig een quilt in je vakantiehuis, hoop dat het weer daar beter is als hier .
  Stuur maar wat Noorse frisse lucht naar ons tropische Nederland.

  Gr Sandra.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wens je een fijne vakantie toe. De huisjes in Denemarken laten al een stukje vakantie zien en de natuur in Noorwegen zal ook zeker prachtig zijn. Succes met het nieuwe fototoestel.
  Groeten
  Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh heerlijk naar Noorwegen, zo mooi daar! Dat wordt vast genieten. Heerlijk die kampeerhutten. en wat een mooi project heb je meegenomen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een heel fijne vakantie. Mooie quilt voor je zomervakantie project!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...